Viltotā laša pastēte

Sastāvdaļas

  • 300 g mencas filejas
  • 2 ē.k. sviesta
  • Pētersīļu lapiņas
  • Tomātu biezenis pēc vajadzības
  • Pipari
  • Etiķis
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencu fileju sgariež gabaliņos, pārlej ar tomatu biezeni un sautē, kāmēr mencamīksta. Atdzesētu izmaļ caur gaļas mašīnu. Samaltai masai pieliek sviestu, puto un, kad masa paliek gaiša pievieno etiķi, piparus un cukuru pēc garšas. Gatavo pastēti ziež uz maizes un pārkaisa ar sagrieztām pētersīļu lapiņām

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi