Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tumšais sēņu sacepums

2005. gada 14. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Kaltētas, visu nakti mērcētas sēnes nokāšam un smalki sagriežam. Piciņā sviesta tās sautējam mīkstas. Sautējot varam pieliet mazliet alus. Pa to laiku nomizotos kartupeļus sagriežam lielos gabalos un, kopā ar ķimenēm tos vārām mērenā sālsūdenī. Gatavus nokāšam, apcepam, pievienojam sautētās sēnes, pieliekam piparus, majorānu, ingveru un ķiplokus, labi samaisām un uzlejam alu, lai izveidotos bieza masa. Cepešpannu ieziežam ar atlikušo sviestu un tajā izlīdzinām sagatavoto maisījumu. Cepeškrāsnī lēni cepam brūnu. Pasniedzam ar sarkano kāpostu salātiem.
Uz augšu