Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ceptas sēnes alus mīklā

2005. gada 14. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sēnes rūpīgi notīrām un sagriežam palielos gabaliņos, mazākām nogriežam cepurītes un kātus pārgriežam gareniski. Apsālām un noliekam brīdi nostāvēties. Pa to laiku sakuļam olas, pēc garšas pieliekam sāli un, nepārtraukti maisot, pievienojam alu un miltus. Labi sakuļam, līdz izveidojas gluda mīkla. Tajā mērcam sēņu gabaliņus un cepam no abām pusēm brūnus lielā daudzumā sakarsētu tauku . Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem, kurus apkaisam ar sakapātām pētersīļu lapām, vai ar kartupeļu biezputru un sviestu.
Uz augšu