Alus omlete

Sastāvdaļas

  • 6 karotes smalko miltu
  • 2 olas
  • 0.5 l gaišā alus
  • Karote eļļas
  • Karote konjaka
  • Tējkarote kaltētas raudenes, kaltēta lupstāja

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļam ar alu, tad pieberam miltus, pielejam eļļu, konjaku un beigās pieliekam garšvielas. Vēlreiz labi sakuļam. Omlešu pannā sakarsējam eļļu un cepam omletes no abām pusēm brūnas. Varam pasniegt kā piedevu dažādām gaļām.

Komentāri

karlo 2016. gada 5. janvāris 19:48
Uztaisīju. Sanāca tīri o.k. Jautājums tikai kādas karotes ar miltiem bija domātas, vai ēdamkarotes? Pirmajā reizē tā kā likās par daudz miltu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi