Alus pončiki

Sastāvdaļas

  • 200 g pūdercukura
  • 300 g pusrupjo miltu
  • 5 karotes sviesta
  • 0.2 l gaišā alus
  • Glāzīte ruma
  • 2 olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā samaisām miltus ar cukuru, pieliekam olas un izkausētu sviestu un samīcām mīklu, tajā iestrādājam rumu un alu. Gatavo mīklu iesaiņojam tīrā salvetē un noliekam atpūsties. Tad mīklu saveļam, ar glāzi veidojam pončikus un ietaukotā pannā liekam cepties brūnus. Vēl siltus apkaisām ar vaniļas cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi