Kazas gaļas desas alū

Sastāvdaļas

  • 0.5 l gaišā alus
  • Šķipsna kanēļa
  • 2 karotes kazas siera
  • 1 olas dzeltenums
  • Kazas gaļas desas
  • Sviestā apceptas maizes šķēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Alu sakuļam ar kazas sieru, pieliekam kanēli un tad olas dzeltenumu. Labi sakuļam, jo visam jābūt pietiekoši biezam. Maizes šķēles apcepam brūnas, uz tām kārtojam uz pusēm pārgrieztas desas, pārlejam ar mērci un cepeškrāsnī cepam vismaz 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi