Desa alū

Sastāvdaļas

  • Cepamā desa - cik nepieciešams
  • 0.5 l gaišā alus
  • Pika sviesta
  • 1 liels sīpols
  • Sarīvētas kaltētas rupjmaizes garozas
  • Pēc vajadzības smalkie milti un sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Saritinātu desu uzduram uz iesmiņiem, kārtojam kastrolī, uzlejam vajadzīgo daudzumu alus, pieliekam ripiņās sagrieztus sīpolus (vislabāk sarkanos), sarīvēto maizi, pēc vajadzības smalkos miltus un sāli. Uzliekam vāku un sautējam mēreni sasildītā cepeškrāsnī mīkstu. Vārīto desu saliekam bļodā un uzlejam izkāstu mērci. Jāpasniedz karsta. Vislabākās piedevas ir sarkano kāpostu salāti un rupjmaize.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi