Ūdenim pievieno sāli, cukuru un piparus - uzvāra.
Novārījumu atdzesē līdz 80C un pievieno etiķa esenci.
Notīrītus ziedkāpostus sadala sīkāk un liek burkās ar ripiņās sagrieztiem burkāniem un gurķiem.
Pārlej ar marinādi un pasterizē 85C 1 l burku 20 min.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Marinādei:
1 l ūdens
80 g cukura
50 g vārāmās sāls
Pipari
3 ēd. k. etiķa esences
Dārzeņi:
Ziedkāposti
Burkāni
Gurķi
-->
Pagatavošana
60 min.60 min.
Ūdenim pievieno sāli, cukuru un piparus - uzvāra.
Novārījumu atdzesē līdz 80C un pievieno etiķa esenci.
Notīrītus ziedkāpostus sadala sīkāk un liek burkās ar ripiņās sagrieztiem burkāniem un gurķiem.
Pārlej ar marinādi un pasterizē 85C 1 l burku 20 min.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Zane2016. gada 28. februāris 18:27
Tik daudz etiķa esences ????? ...tas taču būs ĻOTI skābs marinējums
a2009. gada 9. septembris 08:16
ir etiķis.nepamanīju:(
Aelita Ikvila2009. gada 9. septembris 08:14
Marināde bez etiķa?
Pievienot komentāru
Jaunumi
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri