Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Zemeņu putu želeja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg zemenes
  • 2 olu baltumi
  • 200 ml ūdens
  • 220 g cukurs
  • 27 g želatīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni un cukuru uzvāra, pieliek izkausētu želatīnu, apstrādātas un caur sietu izberztas zememes, pieliek olas baltumus un puto vēsā telpā. Masas tilpums palielinās 4-5 reizes. Izlej veidnēs un atdzesē 2h.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas