Putukrējums ar svaigiem āboliem

Sastāvdaļas

  • 1 personai
  • 200 g āboli
  • 20 g cukurs
  • 100 ml salds krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātiem āboliem izgriež serdi, kārto pannā, nedaudz pielej ūdeni un cep. Gatavus izberž čaur sietu, pieliek cukuru un puto, kāmēr biezenis kļūst gaišs. Uzputotu krējumu sajauc ar biezeni , ieliek saldo ēdienu trauciņos. Var pasniegt arī ar atdzesētu pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi