Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ātrais ābolu rausis 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 -5 vidēji skābi āboli
  • 3 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 glaze cukura
  • Nedaudz sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. kūkas formu iemērē ar sviestu, kārto tajā šķēlitēs sagrieztus ābolus.Pārlej ar masu, kuru iegūst saputojot olas ar cukuru un iemaisot miltus.Cep cepeškrāsnī aptuveni pusstundu, līdz rausis kļūst dzelteni brūns.
  2. Pēc vēlēšanās un gaumes, masā var iemaisīt izmērcētas rozīnes, žāvētus persikus un plūmes. Gatavu rausi liek uz šķīvja ar āboliemuz augšu un pārlej to ar skābo kirējumu, saputotu ar cukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas