Buļļa pauti skābā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • Buļļa pauti
  • Sīpols
  • Valrieksti
  • Skābais krējums
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Buļļa pautiem uzmanīgi novelk ādiņu, sagriež tos ripiņās un apcep, klāt arī apcep sīpolus, pieliek klāt sasmalcinātus valriekstus un skābo krējumu.
  2. Visu sajauc kopā, tikai pārāk ilgi nesilda, jo tad tas viss sapārslosies un nebūs garšīgi.
  3. Protams, pieliek arī garšvielas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi