Zefīrs ar kazeņu krēmu

Sastāvdaļas

  • 12 gb. rozā zefīra
  • 200 g maskarpones siera
  • 200 g kazeņu
  • 1 ēdk. cukurs
  • 2 ēdk. laima sulas

Pagatavošana

15 min.
  1. No zefīra nogriez ap.1cm biezas šķēles. Pusi no kazenēm sastrādā ar blenderi viendabīgā masā. Pēc tam ogu masai pievieno maskarpones sieru. Rūpīgi izmaisi. Tālāk veido kārtojumu no zefīra un kazeņu krēma. Mērcei samal atlikušas kazanes ar laima sulu un cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi