Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Zefīrs ar kazeņu krēmu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 gb. rozā zefīra
  • 200 g maskarpones siera
  • 200 g kazeņu
  • 1 ēdk. cukurs
  • 2 ēdk. laima sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. No zefīra nogriez ap.1cm biezas šķēles. Pusi no kazenēm sastrādā ar blenderi viendabīgā masā. Pēc tam ogu masai pievieno maskarpones sieru. Rūpīgi izmaisi. Tālāk veido kārtojumu no zefīra un kazeņu krēma. Mērcei samal atlikušas kazanes ar laima sulu un cukuru.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas