Lasis jogurta mērcē

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 3 plaukstas platuma gabali Norvēģijas laša
  • 2 vidēja lieluma paprikas (pārgrieztas uz pusēm, bez sēklām)
  • 3 mazi cukini vai 3 mazi kabacīši (pārgriezti gareniski vai uz pusēm)
  • 1 kastīte ķirštomātu
  • 1 trauciņš Bio lakto jogurta
  • 1 neliels saišķis bazilika
  • 1 neliels saišķītis maurloku (vai parasto loku)
  • Citronsula no 1/4 citrona
  • 2 daiviņas ķiploku (sakapātas)
  • 1 /3 tējkarotes medus
  • 1 kastīte ķirštomātu
  • 1 trauciņš Bio lakto jogurta
  • 1 neliels saišķis bazilika
  • 1 neliels saišķītis maurloku (vai parasto loku)
  • Citronsula no 1/4 citrona
  • 2 daiviņas ķiploku (sakapātas)
  • 1 /3 tējkarotes medus

Pagatavošana

30 min.
  1. Lasi un dārzeņus liek uz grila, apsāla, pievieno piparus. Grilē ne vairāk kā 5 minūtes. Pa to laiku pagatavo mērci. Visu kārto uz šķīvja, pievieno mērci un pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Laine 2009. gada 11. septembris 17:59
būtu labi uzzināt kā, lai agatavo mērci!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi