Rīsu pārslu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsu pārslu
  • Ūdens
  • Piens
  • Vaniļas cukurs
  • Kripatiņa sāls
  • 100 g žāvētu augļu (rozīnes, aprikozes, dateles, vīģes vai plūmes)
  • 50 g riekstu

Pagatavošana

30 min.
  1. Rīsu pārslām virsū uzlej vārošu ūdeni vai pienu, pieliek sāli un vaniļas cukuru, ļauj uzbriest. Tad pievieno žāvētus augļus un riekstus. Liek bļodā un pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi