Ķirbju želeja

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
  • Apelsīnu sula
  • Cukurs
  • Želatīns
  • Paniņas
  • Marmelāde
  • Citronu/apelsīnu šķēlītes

Pagatavošana

60 min.
  1. Marmelādi sagriež, pievieno paniņām, tad tām pievieno uzbriedinātu želatīnu, lej formā.
  2. Ķirbi sarīvē uz sakņu rīves, ar rokām nospiež sulu, apelsīnu sulu katliņā uzsilda, pievieno rīvēto ķirbi, lēni sautē, kamēr ķirbis mīksts, pieliek cukuru pēc garšas.
  3. Atdzesē, atdzesētai masai pieliek uzbriedinātu želatīnu, liek formā pār paniņu želejai, gaida, kamēr sarec un cienā ar to, kas ķirbi neēd :o)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi