Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēta zivs ar kartupeļiem un sīpollokiem

2005. gada 10. jūlijs
Foto: Alona Nazarova
Pagatavošana
35 min
1. Vāri mazus kartupeļus viegli sālītā ūdenī 12min., kamēr tie mīksti. Nokās. Pannā izkausē sviestu un cep sagriztus sīpollokus 3-4 min. kamēr tie mīksti. Liec zivs filejas ar ādas pusi uz leju cepešpannā, kas viegli ieiesta ar sviestu. Pārzied zivs filejas augšpusi ar kausētu sviestu un grillē 8-10 min., kamēr zivs āda ir kraukšķīga, bet gaļa mīksta. Viegli saspied kertupeļus un sīpollokus. Maisījumu var sadalīt 4 porcijās un katraj porcijai virsū liec vienu grilēto zivs fileju. Pasniedz ar majonezi un zaļajiem salātiem.
Uz augšu