Putnu gaļas fondī

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamk. koriandra sēkliņu
  • 1 l vistas buljona
  • 1 citrona miziņa, sarīvēta
  • 500 g vistas filejas
  • 500 g pīles filejas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagatavo buljonu.
  2. Koriandru ieber marles maisiņā vai noslēdzamā tējas sietiņā. Fondī traukā ieliec koriandru, pievieno citrona miziņu un uz nelielas uguns vāri 10 minūtes.
  3. Kamēr buljons vārās, sagriez gaļu plānos gabaliņos.
  4. Baudi fondī. Izņem koriandru no trauka, buljonam pieber sāli un piparus (ja vajag). Gaļas gabaliņus pa vienam dur uz dakšiņas, iemērc verdošā buljonā un vāri gatavus aptuveni 1-2 minūtes.
  5. Gatavos gaļas gabaliņus pamērcē kādā no mērcītēm un bāz mutē!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi