Citi cepelīni

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 800 g kotlešu masas
  • 1 l eļļasola

Pagatavošana

90 min.
  1. No sagatavotās kotlešu masas cep mazas kotletītes.
  2. Kartupeļus uz smalkās rīves sarīvē, nospiež sulu, pievieno garšvielas un olu.
  3. No sarīvētās kartupeļu masas veidojam tenisa bumbiņas (dzeltenās) lieluma bumbas, kurām vidū liekam kotleti, maksimali nospiež kartupeļu sulu.
  4. Izviedotās bumbas liek cepties vidēji lielā eļļas daudzumā, pasniedz ar pikantā krējuma mērci.

Komentāri

Evija 2009. gada 8. decembris 13:30
Vai krāsnī gatavot tos mazā eļļas daudzumā nevar?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi