Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu krēms vienkāršs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g ābolu
  • 180 g cukura
  • 180 g saldā krējuma15 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus liek uz plāts un cepeškrāsnī izcep. Karstus izrīvē caur sietiņu, sajaucot ar pusi no cukura. Otru pusi cukura puto ar saldo krējumu. Saputotu pievieno ābolu masai. Beigās lēnām izmaisa uzbriedinātu, izkausētu želantīnu. Liek saldēdiena trauciņos, pagaida, līdz sastingst. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas