Pildīts bumbieris

Sastāvdaļas

  • 2 lieli mīksti bumbieri
  • 1 liels burkāns
  • 2 tējk. skāba krējuma
  • 1 /2 tējk. cukura
  • 4 redīsi vai lokilapu salāti

Pagatavošana

20 min.
  1. Pārgriež bumbierus uz pusēm un ar tējkaroti izņem serdi. Burkānu sarīvē un sajauc ar cukuru un krējumu. Tad piepilda bumbieru pusītes. Vidū uzliek redīsus vai lokus. Katra bumbiera pusīti uzliek uz salāta lapas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi