Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta tomātu - siera mērcē

2005. gada 10. jūlijs
Foto: Antra
Pagatavošana
1 min
1. Katlā uzvāri lielu daudzumu ūdens. Kad tas vārās, pievieno nedaudz eļļas un pieber šķipsniņu sāls. Liek iekšā pastas kamoliņus un vāra apmēram 5 minūtes.
2. Nogriež uguni un atstāj pastu ūdenī, lai tā vēl nedaudz uzbriest, kamēr tiek gatavota mērce.
3. Pannā ielej nedaudz eļļas un viegli uzkarsē, pievieno tomātu mērci un saldo krējumu, karsē 2 minūtes.
4. Beigās piemaisa rīvētu sieru, vēl nedaudz pakarsē.
5. Uzbriedušajai pastai nolej ūdeni.
6. Notecināto pastu pārliek uz pannas un viegli iemaisa ar divu dakšiņu palīdzību mērcē. Liek porciju šķīvjos.
Uz augšu