Kerijs

Sastāvdaļas

  • 1 cm gara kanēļa standziņa
  • 2 ēdk. ķimeņu
  • 2 ēdk. koriandra sēklu
  • 1 tējk. kardamona sēklu
  • 1 tējk. krustnagliņu
  • 1 ēdk. molno piparu
  • 1 tējk. kurkuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas karija sastāvdaļas liec sakarsēta, sausā pannā. Karsē, ik pa brīdim apmaisot, ne vairāk par 10 min. Pēc tam atdzesē. Ar blenderi vai kafijas dzirnaviņas samal garšvielas pulverī. Jo smalkāks gala rezultāts, jo labāk garšos. Uzglabā trauciņā ar vāku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi