Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja mārrutku-medus marinādē

2005. gada 10. jūlijs
Foto: Alona Nazarova
Pagatavošana
1 min
1. Sagatavo vistu.
2. Vistas filejām šķērsām iegriez tā, lai veidotos kabatiņa, taču napārgriez gaļu uz pusēm. Samaisi trauciņā mārrutkus, medu un halapeno šķidrumu. Rūpīgi apzied ar to vistas filejas, ieziežot arī kabatiņu ar marinādi. Liec ledusskapī uz divām stundam.
3. Pildi un cep.
4. Ābolu nomizo un sagriez plānās šķēlītēs. Sakapā halapeno piparu. Ņem ārā no ledusskapja marinētās vistas filejas un liec tajās iekšā ābola šķēlītes un kapāto piparu. Uzkarsē lielu pannu, lej iekšā pildītās filejas un uz lielas uguns cep no abām pusēm, kamēr gatavas. Katru pusi cep aptuveini 3 min.
5. Var cept ari uz grilla.
Uz augšu