Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Bifšteks franču gaumē

2005. gada 10. jūlijs
Foto: Lilita Rozentale
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu ierīvē ar sāli un pipariem un apcep no visām pusēm līdz maigai garozoņai.
2. Sīpolus griežam kubiņos un kopā ar lauru lapām pievienojam gaļai.
3. Pievienojam vīnu un sutinām uz nelielas uguns apmēram 20 minūtes (neaizmirstam pannai uzlikt vāku).
4. Tad gaļu izņem ārā un paliekojošai mērcei pievienojam sinepes, sāli un piparus pēc garšas, pievienojam krējumu un tad pievienojam ūdenī izmaisītus miltus, pēc tam mērci uzvāram.
5. Gaļu padod sagrieztu šķēlēs un pārlietu ar gardo mērci.
6. Labu apetītiu! :)
Uz augšu