Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Bifšteks franču gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g lielopu filejas
  • 200 g skāba krējuma
  • 1 ēd. karote sinepes
  • 3 ēd. karotes eļļas (augu)
  • 1 ēd. karote miltu
  • 1 kg sīpoli
  • 6 lauru lapas
  • 1 glāze sarkanā galda vīna
  • Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu ierīvē ar sāli un pipariem un apcep no visām pusēm līdz maigai garozoņai.
  2. Sīpolus griežam kubiņos un kopā ar lauru lapām pievienojam gaļai.
  3. Pievienojam vīnu un sutinām uz nelielas uguns apmēram 20 minūtes (neaizmirstam pannai uzlikt vāku).
  4. Tad gaļu izņem ārā un paliekojošai mērcei pievienojam sinepes, sāli un piparus pēc garšas, pievienojam krējumu un tad pievienojam ūdenī izmaisītus miltus, pēc tam mērci uzvāram.
  5. Gaļu padod sagrieztu šķēlēs un pārlietu ar gardo mērci.
  6. Labu apetītiu! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas