Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu biezenis ar timiānu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu
  • 100 ml ūdens
  • 600 ml cukura
  • 1 garšvielu mērvienība askorbīnskābes
  • 1 garšvielu mērvienība nātrija benzonāta timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo ābolus un izņem sēklotnes. Sagriez ābolu gabalos vai daivās. Ūdenī izvāri ābolus mīkstus. Sakul ābolus biezenī. Pieliec klāt askorbīnskābi. Pieliec cukuru un, nepārtraukti maisot, uzvāri.
  2. Iemaisi nātrija benzonātu mazā daudzumā biezeņa un tad piejauc to klāt pārējam biezenim. Pēc garšas pieliec klāt svaigu vai kaltētu timiānu.
  3. Ielej biezeni karstās, tīras burkās. Aizvāko burkas. Uzglabā vēsumā. Timiānu var aizstāt ar piparmētrām vai sarīvētu mārrutku. Vēl biezeni var vārīt bez garšvielām un garšvielas pievienot tikai pasniedzot.
Receptes.lv Iesaka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas