Putukrējuma torte

Sastāvdaļas

  • 10 olas
  • 9 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote kartupeļu miltu
  • 10 ēdamkarotes cukura
  • Vanilīns
  • 400 g putukrējuma
  • 0.5 kg zemeņucitrona miziņa

Pagatavošana

80 min.
  1. Karsta ūdens peldē sakuļ stingrās putās olas un cukuru. Iesijā miltus, pierīvē citronu miziņu, pieliek vanilīnu. Ielej veidnē un cep apmēram 30 minūtes. Mazliet padziest, tad sagriež 3 ripās. Uz katras kārtas smērē saspiestas zemenes ar cukuru un putukrējuma kārtu. Uz pēdējas kārtas liek putukrējumu un rotā ar zemenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi