Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Viltotie kāpostu tīteņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g maltas teļa gaļas
  • 1 ēdamk. augu eļļas
  • 300 ml dārzeņu buljona
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • 1 /2 kāpostgalvas
  • Ķimenes
  • Sāls, pipari
  • Majorāns
  • Tomātu mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Kartupeļus, burkānus nomizo, sagriež gabaliņos. Sautējamā traukā sīpolu un ķiploku sasmalcina un apcep 1 ēdamk. augu eļļas. Tad kārtām liek sagrieztos kartupeļus, burkānus, tad malto gaļu, kura sajaukta ar sāli, pipariem un ķimenēm, visbeidzot pārber ar sagrieztiem svaigajiem kāpostiem, procesu atkārto, cik jau nu trauks un izejvielas atļauj, virspusē pārliek dažas kāpostu lapas. Traukam uzliek vāku un brīdi pacep, bet ne ilgi, lai nepiedeg. Pievieno dārzeņu buljonu, majorānu un sautē, kamēr dārzeņi mīksti. Ēdot pievieno tomātu mērci.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes