Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu un gaļas sacepums "viltotie tīteņi"

Kāpostu un gaļas sacepums "viltotie tīteņi"

FOTO: Shutterstock.com

Kāpostu un gaļas sacepums gardām vakariņām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas gaļas
  • 1 ēdamk. augu eļļas
  • 300 ml dārzeņu buljona
  • 1 burkāns
  • 2 paciņas vārīti rīsi
  • 2 sīpoli
  • 5 ķiploka daivas
  • 1/2 kāpostgalvas
  • Ķimenes
  • Sāls, pipari
  • Tomātu mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Burkānus nomizo, sarīv, apcep kopā ar sīpolu un ķiplokiem 1 ēdamkarotē augu eļļas. Samaisa ar rīsiem un malto gaļu, sāli, pipariem un ķimenēm.
  2. Cepamo veidni izklāj ar kāpostlapām, virsū liek gaļas-rīsu masu, tad atkal kāpostus, atkal gaļu. Procesu atkārto, cik jau nu trauks un izejvielas atļauj, virspusē pārliek dažas kāpostu lapas.
  3. Liek līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī, 15 minūtes cep bez vāka, tad pievieno dārzeņu buljonu un zem vāka vai folija kārtas cep vēl 20-30 minūtes, kamēr dārzeņi mīksti. Ēdot pievieno tomātu mērci vai krējumu.

    Labu apetīti!
    Liek līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī, 15 minūtes cep bez v...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas