Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu un gaļas sacepums "viltotie tīteņi"

2005. gada 7. aprīlis
Foto: Shutterstock.com
Kāpostu un gaļas sacepums gardām vakariņām.
Pagatavošana
70 min
1. Burkānus nomizo, sarīv, apcep kopā ar sīpolu un ķiplokiem 1 ēdamkarotē augu eļļas. Samaisa ar rīsiem un malto gaļu, sāli, pipariem un ķimenēm.
2. Cepamo veidni izklāj ar kāpostlapām, virsū liek gaļas-rīsu masu, tad atkal kāpostus, atkal gaļu. Procesu atkārto, cik jau nu trauks un izejvielas atļauj, virspusē pārliek dažas kāpostu lapas.
3. Liek līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī, 15 minūtes cep bez vāka, tad pievieno dārzeņu buljonu un zem vāka vai folija kārtas cep vēl 20-30 minūtes, kamēr dārzeņi mīksti. Ēdot pievieno tomātu mērci vai krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu