Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vistas garneļu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistu filejas
  • 100 -200 g lobītu garneļu
  • 8 vidēja lieluma kartupeļi
  • Kausētais sieriņš (krabju)
  • Dillesgaršvielas: Univ.garšv.mais., karijs sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotus, sagrieztus kubiņos, kartupeļus liek vārīties. Smalkās strēmelītēs sagrieztu vistas fileju nedaudz apcep uz pannas, pieber kariju un Univ.garšv.mais..
  2. Apcepto fileju liekam katlā, kurā vārās kartupeļi. Kad filejas gabaliņi ir mīksti, pievienojam garneles un kausēto sieriņu, uzkarsējam, pievienojam garšvielas pēc pašu vajadzības.
  3. Ļaujam zupai mazliet ievilkties, uzberam dilles un pasniedzam ēdājiem.
  4. Var pasniegt ar grauzdiņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas