Zivju un sēņu uzkoda

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju filejas
  • 500 g vārītu kartupeļu
  • 30 g kaltētu sēņu
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote rīvmaizes un siera maisījuma
  • 10 sālītas olīvasmalti pipari un sāls - pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētas sēnes novāra 1 glāzē sālsūdens un sagriež salmiņos. Sīpolu apcep. Zivs fileju sadala vienādos gabaliņos. Mazliet apsāla, uzkaisa snipšķi maltu balto piparu un sajauc kopā ar sēnēm un sīpolu.
  2. Ietaukotā biezsienu katlā liek kartupeļu šķēles, tām pāri - zivs maisījumu. Uzlej pusglāzi sēņu novārījuma, iemet olīvas un uzkarsē līdz viršanai. Tad uzkaisa rīvmaizi un sieru, ievieto līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsni un sautē 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi