Biešu un biezpiena salāti

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītu sarkano biešu
  • 2 glāzes pilnpiena biezpiena
  • 3 /4 glāzes skāba krējuma
  • 2 daiviņas saspiesta ķiploka
  • 1 tējkarote saberztu ķimeņusāls un cukurs - pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bietes sarīvē. Biezpienu izberž caur sietu. Abas sastāvdaļas samaisa. Krējumu sakuļ kopā ar ķimenēm un ķiploku. Pievieno sāli un cukuru pēc garšas. Mērci iecilā salātu masā. Pasniedzot ēdienam var uzkaisīt sasmalcinātu kinzu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi