Garneļu zupa alžīriešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 250 g garneļu
  • 2 ēdamkarotes rīsu putraimu
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 svaigs tomāts
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu koriandra (kinzas) zaļumu
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 lauru lapas
  • Naža gals maltu melno piparusāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā uzkarsētā eļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, tomāta kubiņus un ķiploku. Pievieno tomātu biezeni un maisot uzkarsē. Ieliek iztīrītas, ar sāli un pipariem apkaisītas garneles, pāris minūšu pakarsē kopā, tad uzlej 1 1/5 litrus vāroša ūdens.
  2. Kad katla saturs jau labi virst, ieber noskalotus rīsus un zaļumus. Iemet lauru lapas. Vāra uz lēnas uguns, kamēr risi kļūst mīksti.
  3. Pasniedz kopā ar rupja maluma maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi