Garneļu un augļu salāti

Sastāvdaļas

  • 150 g lietošanai gatavu garneļu (izvārītu vai konservētu)
  • 150 g kubiņos sagriezta ananāsa (svaiga vai konservēta)
  • 2 vidēja lieluma nomizoti un salmiņos sagriezti āboli
  • 100 g sagrieztu lapu salātu
  • 2 ēdamkarotes salātu majonēzes
  • 1 tējkarote rīvētu mārrutku skaidiņu
  • Naža gals sālsdažas saplucinātas salvijas lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļus samaisa ar lapu salātiem, mārrutkiem un garnelēm. Majonēzi sakuļ ar sāli un salviju. Pārlej salātu masai un labi izmaisa. Pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi