Ar riekstiem sautēti skābi kāposti

Sastāvdaļas

  • 500 g skābu kāpostu
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 4 ēdamkarotes sasmalcinātu valriekstu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 tējkarote kaltētu garšaugu maisījuma (dilles, pētersīļi)1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā izkausē sviestu un apcep ar ķiplokiem kopā saberztus riekstus. Pievieno skābus kāpostus un sautēšanai nepieciešamo ūdens daudzumu. Uz lēnas liesmas sautē, kamēr kāposti mīksti. Aptuveni 10 minūtes pirms sautēšanas noslēguma kāpostos iemaisa cukuru. Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi