Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Saldskābas pupiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes balto pupiņu
  • 3 sīpoli
  • 3 saldie pipari
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 /3 glāzes trīsprocentīga ābolu etiķasāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētas pupiņas novāra sālsūdeni un notecina uz sieta. Sasmalcinātus sīpolus viegli apsāla un kopā ar papriku apcep eļļā un sajauc ar pupiņām. Etiķi sakuļ kopā ar medu, kas izkausēts dažās karotēs vāroša ūdens. Šo mērci iemaisa pupiņās. Pirms pasniegšanas ēdienam jānostāvas ledusskapī vismaz 3 stundas, bet vēl labāk - veselu diennakti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas