Saldskābas pupiņas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes balto pupiņu
  • 3 sīpoli
  • 3 saldie pipari
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 /3 glāzes trīsprocentīga ābolu etiķasāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētas pupiņas novāra sālsūdeni un notecina uz sieta. Sasmalcinātus sīpolus viegli apsāla un kopā ar papriku apcep eļļā un sajauc ar pupiņām. Etiķi sakuļ kopā ar medu, kas izkausēts dažās karotēs vāroša ūdens. Šo mērci iemaisa pupiņās. Pirms pasniegšanas ēdienam jānostāvas ledusskapī vismaz 3 stundas, bet vēl labāk - veselu diennakti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi