-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Rupjmaizes un zemeņu deserts
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 šķēles apgrauzdētas rupjmaizes
-
200 g dārza vai meža zemeņu
-
1 ēd. k. cukura
-
1 /4 tējk. citrona miziņa
-
Dažas lapiņas svaigu piparmētru
-
Naža gals maltu krustnagliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Sarīvētu vai maltu rupjmaizi sajauc ar cukuru un garšvielām.
-
Lielās zemenes sagriež, mazākās saspaida, iejauc sasmalcinātajā maizē un noliek ledusskapī atdzesēties.
-
Pasniedzot grezno ar piparmētrām, aromāta atraisīšanai lapiņas viegli paburzot.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs