Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjmaizes un zemeņu deserts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 šķēles apgrauzdētas rupjmaizes
  • 200 g dārza vai meža zemeņu
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 /4 tējk. citrona miziņa
  • Dažas lapiņas svaigu piparmētru
  • Naža gals maltu krustnagliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvētu vai maltu rupjmaizi sajauc ar cukuru un garšvielām.
  2. Lielās zemenes sagriež, mazākās saspaida, iejauc sasmalcinātajā maizē un noliek ledusskapī atdzesēties.
  3. Pasniedzot grezno ar piparmētrām, aromāta atraisīšanai lapiņas viegli paburzot.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas