Rupjmaizes un zemeņu deserts

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 šķēles apgrauzdētas rupjmaizes
  • 200 g dārza vai meža zemeņu
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 /4 tējk. citrona miziņa
  • Dažas lapiņas svaigu piparmētru
  • Naža gals maltu krustnagliņu

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvētu vai maltu rupjmaizi sajauc ar cukuru un garšvielām.
  2. Lielās zemenes sagriež, mazākās saspaida, iejauc sasmalcinātajā maizē un noliek ledusskapī atdzesēties.
  3. Pasniedzot grezno ar piparmētrām, aromāta atraisīšanai lapiņas viegli paburzot.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi