Mājās gatavots jogurta siers

Sastāvdaļas

  • 1 l jogurta bez garšvielām
  • 300 g skābā krējuma
  • 20 olīvas
  • 1 -2 tējk. sāls 50 g zemesriekstu

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā karsē jogurtu un krējumu, līdz maisījums kļūst graudains. Maisījumu lej papīra filtrā un 3-4 stundas tecina. Notecināto masu samaisa ar sasmalcinātām olīvām un sāli. Saberž riekstus.
  2. No siera masas izveido divus mazus rituļus. Siera rituļus apviļā saberztajos riekstos. 24 stundas tur ledusskapī.
  3. Sieru pasniedz ar bumbieriem un vīnogām nelielās vakara viesībās vai arī kā desertu pēc vieglām pusdienām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi