Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zaļā mērce dārzeņu apmērcēšanai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 saišķītis maurloku
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tējkarote vīna etiķa
  • 300 g skābā krējuma
  • Sāls un melnie pipari
  • Burkāns
  • Svaigi gurķi
  • Paprika puķkāposti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Noskalo maurlokus un pētersīļus. Nomizo ķiplokus. Visu pamatīgi sasmalcina. Var izmantot virtuves kombainu. Sasmalcinātajiem garšaugiem pievieno vīna etiķi, krējumu, sāli un piparus. Mērci liek vēsumā. Puķkāpostu sadala pa ziedkopām. Burkānus un gurķus nomizo, paprikām izņem sēklas un visu sagriež palielās sloksnītēs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas