Zaļā mērce dārzeņu apmērcēšanai

Sastāvdaļas

  • 1 saišķītis maurloku
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tējkarote vīna etiķa
  • 300 g skābā krējuma
  • Sāls un melnie pipari
  • Burkāni
  • Svaigi gurķi
  • Paprika puķkāposti

Pagatavošana

20 min.
  1. Noskalo maurlokus un pētersīļus. Nomizo ķiplokus. Visu pamatīgi sasmalcina. Var izmantot virtuves kombainu. Sasmalcinātajiem garšaugiem pievieno vīna etiķi, krējumu, sāli un piparus. Mērci liek vēsumā. Puķkāpostu sadala pa ziedkopām. Burkānus un gurķus nomizo, paprikām izņem sēklas un visu sagriež palielās sloksnītēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi