Vege-burgeri

2005. gada 9. jūlijs
Foto: keda
Pagatavošana
35 min
1. Sarīvē kartupeļus [jo smalkāk, jo labāk]. Atceries tagat pievienot nedaudz sāli, tā "izvilks" no kartupeļiem šķidrumu.
2. Pievieno vienu līdz divas lielas ēmakarotes kartupeļu miltu. Sāc ar pus glāzi auzu pārslu, ja jūti, ka prasās vēl, pieliec vēl nedaudz.
3. Sakapā sīpolus un pieliec kartupeļiem. Pārkaisi piparus vai jebkuras citas garšvielas.
4. Visu kārtīgi samaisi, uzliec vāku [lai kartupeļi nebrūnē] un atstāj uz 5-10 min, līdz auzu pārslas izmirkst kartupeļu šķidrumā.
5. Sablendē vai atstāj tāpat [tad burgeri būs kraukšķīgāki] un cep uz pannas kā pankūkas.
6. Šī ir lieliska recepte vegāniem!
Uz augšu