Svētku maize

Sastāvdaļas

  • 10 kg a/l milti
  • 0.7 kg rauga
  • 1.3 kg margarīna
  • 1.5 kg cukura
  • 3 olas
  • 0.15 kg sāls
  • mazliet kardamona
  • Drupatām: cukurs, milti, margarīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Siltā ūdenī izšķīdina raugu, pievieno visas izejvielas un ļauj stāvēt siltā vietā 1,5 stundu.
  2. Tad no mīklas sarullē kaipiņus, saliek uz pannas un ļauj uzrūgt.
  3. Kad uzrūguši, uzkaisa virsū drupatas un cep.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi