Sākums > Receptes > Deserti

Kāzu sapnis 1 porcija

2005. gada 6. jūlijs
Foto: Elīna Matvejeva
Pagatavošana
1 min
1. Želantīnu briedina siltā ūdenī. Tad šķīdina ūdens peldē. tad pievieno ķiršu sulai.
2. Glāzē lej pirmo kārtiņu,tad glāzi šķībi ieliek ledusskapī galierēt, tad kad viņa ir sacietējusi vinjai lej klāt apelsīnu sulu ar želantīnu un liek glāzi uz otru sānu ledusskapī galierēt.
3. Saldo krējumu puto ar cukuru kamēr izveidojas putukrējums tad pievieno jogurtu. Nedaudz paputo tad ātri pievieno staipīgu želantīnu izmaisa. Ar karoti liek glāzē un tad atkal ledusskapī.
4. Kad sagalierēja lej ķiršu sulu tad galierē un lej apelsīnsulu,kas jau ir sajaukta ar želantīnu.
5. Kad viss gatavs var dekorēt ar putukrējumu. Un tad pasniedz cieminjam.
Uz augšu