Ministru krēms

Sastāvdaļas

  • 400 g ābolu
  • 1 pac.vaniļa
  • ½-1 glaze cukura
  • 2 glāzes putukrējuma
  • 2.5 tējk. želantīna
  • 2 olas
  • ½-¾ glāzes piena
  • 1 tējk. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Šķēlēs sagrieztus ābolus cukur ūdenī izsutina mīkstus.Pienu ar vaniļu uzvāra, olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru,iemaisa miltus un pielej vārošu pienu.Uzvāra. Pieliek uzbriedinātu želantīnu,ne pārāk stingri saputotus olu baltumus, viegli samaisa un atdzesē. Masā iecilā putukrējumu un ābolus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi