Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 160 g izkausēta margarīna
  • 6 1/2 dl kefīra
  • 350 g cukura
  • 500 g kviešu miltu
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 4 tējk. kakao
  • 4 tējk. kanēļa
  • Glazurai
  • 75 g izkausēta margarīna
  • 300 g pūdercukura
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 1 ēdamk. kakao
  • 5 ēdamk. stipras kafijas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sajauc cepamo pulveri ar kefīru. Iemaisa izkausētu margarīnu. Iemaisa pārējos produktus un kārtīgi samaisa. Izklāj uz plats (uz cepamā papīra). Cep 200 grādos apmēram 35 minūtes. Samaisa kopā glazūras sastāvdaļas un uzsmērē uz kūkas, kad tā ir atdzesēta.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas