Ķiršu muss

Sastāvdaļas

  • 300 g ķiršu
  • 3 olu baltumi
  • 3 tējkarotes rīvētas šokolādes
  • Cukurs

Pagatavošana

15 min.
  1. No ķiršiem izņemt kauliņus, ogu mīkstumu saberzt viendabīgā masā (vislabāk ar blenderi), pievienot olu baltumus un cukuru (vislabāk pūdercukuru) un to visu sakult stingrās putās.
  2. Porciju trauciņus piepildīt ar iegūto masu, izrotāt ar veselām ķiršogām un rīvētu šokolādi.
  3. Klāt dod dzert pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi