Saldējuma espresso

Sastāvdaļas

  • (katram)
  • 1 bumbiņa laba vaniļas vai krējuma saldējums
  • 1 tase espresso (kā Itālijā, īss, stiprs un ar putiņām)

Pagatavošana

3 min.
  1. Elegantā glāzē (piem. vīna glazē) liek saldējuma bumbiņu, pārlej ar svaigi izvārītu espresso.
  2. Servē tūlīt (kamēr vēl saldējums auksts un kafija karsta) ar glāzes dziļumam atbilstošu karotīti un, ja vēlas, ar kokteiļu salmiņu.
  3. PS: vispirms der pārliecināties, vai vīna glāze ir karstumizturīga.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi