Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldējuma espresso

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (katram)
  • 1 bumbiņa laba vaniļas vai krējuma saldējums
  • 1 tase espresso (kā Itālijā, īss, stiprs un ar putiņām)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

3 min.
  1. Elegantā glāzē (piem. vīna glazē) liek saldējuma bumbiņu, pārlej ar svaigi izvārītu espresso.
  2. Servē tūlīt (kamēr vēl saldējums auksts un kafija karsta) ar glāzes dziļumam atbilstošu karotīti un, ja vēlas, ar kokteiļu salmiņu.
  3. PS: vispirms der pārliecināties, vai vīna glāze ir karstumizturīga.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas