Zirņu pikas

Sastāvdaļas

  • Kaņepju sviests
  • Pelēkie zirņi
  • Sīpoli
  • Žāvēts speķis
  • Kartupeļi
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Rūgušpiens,paniņas vai piens

Pagatavošana

90 min.
  1. Nomērcētus zirņus novāra mīkstus un kopā ar vārītiem kartupeļiem samaļ gaļas mašīnā.
  2. Masai pieliek mazos kubveida gabaliņos sagrieztu, ar sīpoliem apceptu žāvētu speķi, sāli, piparus un kanepju sviestu.
  3. Visu labi samīca.
  4. Saveļ, apmēram neliela ābola lieluma, pikās.
  5. Pasniedz aukstas.
  6. Atsevišķi pasniedz rūgušpienu, paniņas vai pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi