Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītas paprikas pusītes

Pildītas paprikas pusītes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 vidēji lielas paprikakas (krāsai nav nozīmes)
  • 1 paciņa vārītu rīsu
  • 600 g cūkgaļas maltās gaļas
  • 100 g labi kūstoša siera
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 sīpols
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Papriku nomazgā, pārgriež uz pusēm un izņem sēkliņas. Kātam ir jāpaliek klāt.
  2. Malto gaļu sajauc ar olu, krējumu, sīpolu, ķiploku, garšvielām (tāpat kā gatavo kotletes), pievieno vārītos rīsus.
  3. Iegūto masu liek paprikas pusītēs liek cepeškrāsnij paredzētā traukā, ielej apmēram 5 ēd. karotes ūdens (buljona) un liek cepeškrāsnī cepties 180 grādos. Cep līdz gaļa gatava.
  4. Apber ar rīvētu sieru un vēl pacep, līdz tas izkusis.

    Labu apetīti!
    Apber ar rīvētu sieru un vēl pacep, līdz tas izkusis. 

La...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas