Biezpiena torte ar marmelādi

Sastāvdaļas

  • Želantīns
  • 3 paciņas biezpiens
  • 1 gl.krejums
  • Marmelāde
  • Vaniļas cukurs
  • Cukurs
  • Selgas cepumi
  • Augļi
  • Putukrējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Traukā ieliek želantīnu un pārlej ar ūdeni lai uzbriest. Atsevišķā traukā caur sietu izrīvē biezpienu un pārber ar cukuru. Sagriež marmelādi un pievieno to masai marmelādi,krejumu, vaniļas cukuru ,želantīnu. Liek tortes veidnē selgas cepumus un ziež starp cepumiem masu un augļus.Visbeidzot virsu rotā ar augļiem un putukrējumu!

Komentāri

Linda 2014. gada 8. marts 22:50
*Krejums
Saldais vai parastais skabais? Logkiski domajot es pienemu ka saldais,bet varbut tomer apstipriniet manas saubas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi