Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas rulete - sautēta

2005. gada 1. jūlijs
Foto: Gita Krampe
Pagatavošana
1 min
1. Ņemam cūkgaļas gabalu uzliekam uz dēlīša un vispirms tajā sabakstam nomizotus ķiploka gabaliņus. Tad uzberam sāli un piparu maisījumu (baltie, melnie u.c.). Satin rullītī un nosien ar stipru diegu. Liek uz pāris stundiņām iemarinēties.
2. Sasildu čuguna sautējamo pannu, apcep sagatavoto gaļas gabalu. Sautējamā traukā ielej mazliet ūdeni un liek uz nelielas gāzes liesmas sautēt. Tad, kad gaļa gandrīz gatava, lieku cepeškrāsnī apcept. Pašas beigās ieslēdzu grillēšanas režīmu.
3. Pasniedz karstu ar kartupeļiem un salātiem. Garšigs arī aukstā veidā uz maizītes.
Uz augšu